Ladíme menu na Singapur

Ladíme menu na Singapur

Ladíme tříchodové menu do Singapuru. Tam budeme v dubnu bojovat s dalšími asi 15 týmy (čekáme na přesný seznam). Předkrm je v zadání: ryba a korýš. Zvolili jsme halibuta a humra. Hlavní chod bude postavený na telecím mase. Omáčka je připravená z foie gras a smetany. Dezert je v podstatě maracujový. Držte nám palce! Ve čtvrtek 4.ledna budeme v Národní zemědělské muzeum Prahatrénovat. Můžete se na nás přijít podívat. Sice budete za sklem, ale uvidíte co chystáme. Trénink bude od 9 do cca 12 hodin. Těšíme se na vás.

Navigace

Nejnovější příspěvky

Nároďáky na IKA Culinary Olympics uspěly

2/1

Vrchol Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR se blíží

2/1