Z Lucemburska vezeme zlato za teplou kuchyni

Z Lucemburska vezeme zlato za teplou kuchyni

Za teplou kuchyni vezeme ze Světového poháru v Lucembursku zlato. Rozhodně nám k tomuto úspěchu pomohli pravidelné tréninky v Národním zemědělském muzeu. Vařili jsme třichodové menu. Pětice šéfkuchařů a jedna šéfcukrářka musela za 5 hodin připravit 110 porcí. V Lucembursku menu připravovali – Jan Horký (kapitán), Petr Vlásek, Martin Pudil, Patrik Bečvář, Norbert Hojda, Helena Fléglová.

Byl to koncert. Komisaři ocenili týmovou práci, práci v kuchyni a samozřejmě chuť a textury pokrmů. Jsme štastní, ale víme že máme rezervy. Na Olympiádě chceme víc! Děkujeme za podporu vám i našim partnerům.

Navigace

Nejnovější příspěvky

Nároďáky na IKA Culinary Olympics uspěly

2/12

Vrchol Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR se blíží

2/12