Vařili jsme v restauraci Národů

Vařili jsme v restauraci Národů

6 hodin vařilo 5 kuchařů – kapitán Jan Horký, Martin Svatek, Norbert Hojda, Petr Vlásek, Patrik Bečvář a cukrářka Pavlína Klopfštoková. Dosti důležitá role připadla na Martina Pudila. Martin totiž udržoval pořádek a myl nádobí. Hodnotí se každý detail, takže samozřejmě velmi záleží na úklidu a i práci s odpadem. My jsme třídili jako diví:). Nejdůležitější je ovšem chuť jednotlivých jídel a celého menu. Komisaři nám bohužel na každém jídle našli chyby, které jsme uznali. Snad až na chuť omáčky. Podle komisařů byla sladká… No my si stále myslíme, že byla vynikající:). Dokonce nám to potvrdili i fandové týmu z ČR. Ti měli možnost menu ochutnat. Za menu jsme si odvezli velmi hezký bronz a stříbro nám uteklo skutečně o fous. Musíme se prostě v roce 2020 vytáhnout s bezchybným výkonem. Děkujeme za podporu!
foto: Lubor Koníček

Navigace

Nejnovější příspěvky

Na Fresh festivalech slaví seniorský i juniorský národní tým velký úspěch

2/11

Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR na Fresh festivalech 2023

2/11